Tobulas darbostogas mes įsivaizduojame susidedančias iš kelių būtinų elementų: gyva komanda, efektyvus darbas, kokybiškas laisvalaikis ir geras maistas.
Todėl jūsų darbostogų papildymui sukūrėme šią gastronominę kelionę, į kurią jus lydės šefas, botanikas, lėto maisto entuziastas, vietinio Forest Lab ūkio įkūrėjas Aurelijus Petraitis.Forest Lab arba Miško laboratorija – tai prie Druskininkų kuriamas gamtinis ūkis, kur gyvas maistas auginamas lėtai, puoselėjant žemę ir joje klestinčius mikroorganizmus. Šefas Aurelijus į vieną kulinarinę patirtį apjungė kelis Dzūkijos ūkius. Mėsa, sūriai, kiaušiniai, duona – viskas iš vietinių augintojų kartu su Aurelijaus pasakojimais.
Druskininkuose mes labai daug kvėpuojame, judame, maitinamės ir ilsimės. Maistas mano aistra, o kelionė tikro, gyvo, cielo, lėto maisto link užtrunka. Kviečiu patirti tai greičiau drauge.